Brygga Restaurant - på påler uti havgapet
Historiske Brygga Restaurant stammer helt tilbake til 1800-tallet, og bygningen ble i 1954 fyttet fra Hell til Å, for å bli brukt som fiskemottak og tørrfisklager av Væreierfamilien Ellingsen.Her er det bokstavelig talt historie i veggene.
I dag fremstår Brygga Restaurant som en flott og nyoppusset restaurant med plass til rundt 200 gjester. Restauranten har beholdt sitt gamle og rustikke preg, og er dekorert med antikviteter og gamle bilder fra eldre tider. Her kan man nyte alt fra frokost og lunsj til småretter, 3 retters middag og fine dining menyer i hovedsesong.
Med et fokus på kortreiste råvarer, tilbys alt fra tørrfisk og hvalcarpaccio, til Bryggas nydelige fiskesuppe. Vi tilbyr selvsagt også kjøttretter på menyen. Til lunsj tilbyr vi småretter som hjemmelaget hamburger, rekesmørbrød og Fish n'chips.I høysesong vil det tilbys en Fine Dining meny (3-5 retters) i hovedrestauranten.
Brygga restaurant har åpent hele året og passer perfekt for både bryllup, selskap og møter. I et eget chambre separée med utsikt utover sjøen kan man holde middag for opp til 30 personer. Vi tilbyr prosjektor og lerret, slik at dette flotte rommet også kan benyttes til møter. Den hyggelige baren på Brygga har åpent på kveldene og tilbyr et bredt utvalg drikke.
På Brygga restaurant er det i tillegg 11 dobbeltrom som leies ut. Mer informasjon om dette finnes på restaurantens nettside: www.bryggarestaurant.no